söndag 11 april 2010

Sol och värm


Blev ett varmt och soligt pass i dag. Kanon fin runda runt Ulricehamn med ett gäng glada motionärer =) Kändes riktigt bra och va riktigt kul...
På bryggan i Uhamn satt det en liten kille med sin pappa, det kliver in ett 15 tal cyklister och lillkillen säger "Nu kommer mammas chef få massa pengar" =)

Efter denna lilla runda blev det en fin fin lunch med Sandra och Edit på Viskan i SOOOOL. Detta har ju inte hänt på länge, de va fullt på uteserveringen. Våren är en underbar tid, en rolig observation vi gjorde är att många är riktigt snygga på våren men att det är glasögonen som gör det. Då de väl åker av är de inte riktigt lika snygga haha. Även att värmen för med sig alla människor som gått i ide över vintern och inte visat tig ute på några månader. Finns det så mycket människor i Borås?

Nu är det snart målgång för Paris/Roubaix

2 kommentarer:

  1. om man ser en person med potential, då är det första man ska göra, rycka av brillorna och se om det var dem som var fasaden även i detta fall ;)

    SvaraRadera
  2. Haha helrätt. sen finns det ju dessa få som vet att de inte har något att dölja utan mer något att framhäva som lämnade brillorna hemma :) dom gillar vi mer ;)

    SvaraRadera