söndag 24 maj 2009

Helgens insatts

Helgens insatts har väl varit halvdan. Började med Bure tempot i Halmstad kändes sådär måste jag säga. Placeringen var inget att skryta om heller. Men Madde som genomförde sitt första tempolopp mycket bra gjort =) Hoppas det gav lite mersmak... Även starkt kört av Oskar och Tobbe som även han var debutant på landsväg i helgen. 
Kvällen avslutades med en mycket god middag ihop med familjen Jacobsson på vår lilla stugaltan. Detta var höjdpunkten på helgen mycket trevligt =) Blev även en liten kvällspromenad på Tylösand. 
I dag var det ett GP på 4mil. Inte det heller var mycket att komma med. Ingen bra helg alltså men men ska ju ha sånna oxå. Madde körde starkt, hon kommer bli en kanon på landsväg haha. 
Var en ganska stor krach i klungan i dag, skulle startat med pojkar 15-16 men de släpptes strax bakom oss vilket inte var så smart då de snabbt kom i kapp. Dessa små pojkar är väldigt vingliga och de får sina konsekvenser. Tråkigt men så var det, en av killarna fick åka ambulans vet inte hur det gick med han men annars inga allvarligare skador vad jag vet. 

Nu väntar en hård träningsvecka och det ska till och med bli sol i morgon och vart. Ska njutas haha och pluggas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar